Avond activiteiten

Geen eeuwfeest zonder een uitgebreid muziekprogramma! Dankzij vele sponsoren is er iedere avond een wervelend en gevarieerd programma met een keur aan topartiesten. Het programma is nog “under construction” maar wij denken bijvoorbeeld aan een groot diner aan lange tafels waar alle verschillende klassen hun eigen stuk kunnen krijgen en er een totale verbroedering kan ontstaan tussen oud hout, plastic, jeugd en iets rijper…

Kortom, wees welkom tijdens dit eeuwfeest! Wij zouden het bijzonder op prijs stellen, wanneer jouw klassenorganisatie ons eeuwfeest prominent op de kalender zou willen plaatsen!

Walprogramma

Vanaf het ontbijt tot aan de laatste ronde in de kleine uurtjes zal het programma klinken als een klok. Een gezellige “after-sail” met live music. ’s Avonds hebben we een mooi muzikaal programma met voor elk wat wils. Uiteraard wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd met een aantrekkelijke menukaart en een heel bijzondere avond voor alle zeilers. Hoe dat er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar dat u dit niet wilt missen staat als een paal boven water!