Culinaire Kaag Cruise2022-05-18T20:59:06+02:00

Culinaire Kaag Cruise zondag 10 juli 2022

In de aanloop naar de 100ste Kaagweek organiseren we “de culinaire cruise”. Na voorinschrijving varen deelnemers een route over de Kagerplassen waarbij zij bij vijf bekende topkoks en een aantal samenwerkende kaasboerderijen uit de directe omgeving een gerecht al varend aangeboden krijgen.    Maar liefst drie van de restaurants hebben een Bib Gourmand van Michelin.

Eigenaren van sloepen en motorboten kunnen zelf de route volgen van restaurant naar restaurant terwijl passanten ervoor kunnen kiezen om, tegen een kleine meerprijs, aan boord te gaan van een aantal schepen van de Leidse Rederij.

Onderweg, van gerecht naar gerecht, kunnen deelnemers genieten van onze prachtige plassen, met hier en daar een muzikaal accent.

De tocht eindigt bij de Kaagsociëteit.

Verdere details volgen zo spoedig mogelijk.

Onze Culinair Specialisten

Deelnemen

Culinaire Kaag Cruise met eigen boot

59,50per persoon
  • De wijn of andere drank neem je zelf mee
  • 5x gerecht
  • 1x Kaags kaasplateau
  • Met eigen sloep varen

Culinaire Kaag Cruise zonder boot

pmper persoon
  • De wijn of andere drank neem je zelf mee
  • 5x gerecht
  • 1x Kaags kaasplateau
  • In een sloep van de Leidsche Rederij meevaren

Veel gestelde vragen

Tickets hoe kan ik die bestellen ?2022-05-18T21:16:56+02:00

Klik onderaan de pagina  algemene pagina van Culinaire Kaag Cruise https://kaagweek.nl/culinaire-kaag-cruise/   op deelnemen Culinaire Kaag Cruise met eigen boot of op deelnemen Culinaire Kaag Cruise zonder boot.  U gaat dan naar link2ticket.nl  naar de voor de Cruise gemaakte shop waar u de tickets kunt bestellen.    Link2Ticket rekent totaal € 1,- voor fee voor de ticket en betaling met Ideal.  Bij het toegewezen startpunt en begintijd ontvangt u fysieke tickets.

Ticket+ wat is dit ?2022-05-18T20:03:32+02:00

Een soort van verzekering op jouw ticket voor dit evenement waarbij je onder de geldende voorwaarden je geld voor het ticket terug kunt krijgen bij bepaalde omstandigheden.  Let op!  KWV de Kaag is hier niet verantwoordelijk voor.  Dit gaat via Link2ticket.nl  en aan hen betaal je de premie voor deze verzekering.    zie:  Voorwaarden Link2ticket.nl

In mijn bevestigingsmail heb ik in de bijlage een E-tickets.pdf en M-ticket.gif ontvangen, welke moet ik printen?2022-05-18T20:00:57+02:00

Je kunt de M-tickets gebruiken indien je de bevestigingsmail op je mobiele telefoon hebt ontvangen. Toon je mobiele telefoon met M-ticket(s) bij de ingang van het evenement. Kan je dit niet, of print je liever het ticket uit, gebruik dan het E-ticket in PDF formaat.

Ik heb geen printer, kan ik dan toch tickets bestellen?2022-05-18T20:01:45+02:00

Om tickets te bestellen heb je geen printer nodig. Je ontvangt de tickets per e-mail op je mobiele telefoon en toont deze bij de ingang van het evenement. Ook kan je bij de meeste evenementen kiezen voor een SMS ticket. Je ontvangt dan het mobiele ticket als SMS bericht op je telefoon. Heb je geen mobiele telefoon met internet, dan is er altijd een andere oplossing: Na je bestelling ontvang je een e-mail met de tickets. Als je deze e-mail doorstuurt naar vrienden/familie/kantoor, dan kan je deze tickets door een ander uit laten printen.

Bekijk alle vragen en antwoorden
Ga naar de bovenkant