Programma

Feestprogramma

Het lange tafel diner

Na het geweldige succes van vorig jaar zal het lange-tafel-diner dit jaar wederom plaatsvinden en wel op donderdagavond 18 juli, na de dameswedstrijden. Dit zal rond 19:00 uur zijn.

Zeilers uit alle Klassen zitten aan lange tafels waar de koks van Koen Sijlmans alles uit de kast halen om ons te verwennen. Uiteraard onder het genot van een drankje, muziek en gezelligheid. Muziek: [wordt nog ingevuld]

De prijs is € [PM],- pp. en is excl. drankjes. Boek snel uw plaatsen via het online ticketsysteem omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Aanleggen tijdens de Kaagweek

Om iedereen in de gelegenheid te stellen de 101ste Kaagweek te bezoeken is er aan de steigers een speciale blauwe zone ingericht. Deze zone is speciaal voor passanten en bezoekers die de Kaagsociëteit voor een korte periode willen bezoeken. In plaats van de bekende blauwe parkeerschijf kunt u bij eén van de havenmeesters een Kaagweek parkeerschijf krijgen. Als u deze bevestigd aan uw stuurwiel of buitenboordmotor kunt u voor een kort verblijf, (maximaal 2 uur) aanleggen in de blauwe zone. Op deze manier is de 101ste Kaagweek bereikbaar voor iedereen. Op de parkeerschijf zal de havenmeester u naam en telefoonnummer registreren. De blauwe zone bevindt zich aan de steigers tussen de starttoren en de hoofdsteiger. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking, zo maken we er voor iedereen een mooi feest van.

De Kaagweek werd in 2023 o.a. mogelijk gemaakt door onderstaande partijen.

Wij rekenen in 2024 wederom op U!