informatie voor zeilers

Woensdag, donderdag, vrijdagmorgen, zaterdag en zondag worden de reguliere wedstrijden gevaren. Op de vrijdagmiddag zijn er extra activiteiten ingepland die zeker de moeite waard zijn.

Op 12 juli worden de wedstrijdzeilers en –roeiers verwacht, met in de namiddag en avond een meer dan warm welkom met gezellige live muziek, borrel en hapjes, een daghap.  ‘s Avonds is de feestelijke opening van de 100ste Kaagweek.

Geen eeuwfeest zonder een uitgebreid muziekprogramma! Dankzij vele sponsoren is er iedere avond een wervelend en gevarieerd programma met een keur aan topartiesten. Het programma is nog “under construction” maar wij denken bijvoorbeeld aan een groot diner aan lange tafels waar alle verschillende klassen hun eigen stuk kunnen krijgen en er een totale verbroedering kan ontstaan tussen oud hout, plastic, jeugd en iets rijper…Kortom, wees welkom tijdens dit eeuwfeest!

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen, wanneer jouw klassenorganisatie ons eeuwfeest prominent op de kalender zou willen plaatsen!

Jeugdzeilen

Om de jeugd te stimuleren zal het inschrijven voor de Optimisten gratis zijn en voor de Cadetten, Splash, RS-Feva en Laser 4.7 is er een gereduceerd tarief.  Voorwaarde is dat de stuurman/vrouw in de Jeugdklasse jonger is dan 19 jaar.  Je moet wel vóór 5 juli inschrijven om van de regeling gebruik te kunnen maken.

Inschrijfgeld

Klasse Gereduceerd tarief Tarief na  juli
 Optimisten Gratis Gratis
 Jeugdklassen € 32,50 € 42,50
 Eenmansklasse € 62,50 € 72,50
 Tweemansklasse * € 75,00 € 85,00
 Driemansklasse € 87,50 € 97,50
 Dameswedstrijden € 15,00 € 15,00

De 12 Voetsjol wordt gezien als een 1-mans-boot

Schrijf je nu in voor de zeilwedstrijden!

Inschrijven