Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag worden de reguliere wedstrijden gevaren.

Op woensdag 12 juli worden de wedstrijdzeilers, woensdagavond-zeilers en –roeiers verwacht, met in de namiddag en avond een meer dan warm welkom met gezellige live muziek, borrel en hapjes, een daghap.  ‘s Avonds is de feestelijke opening van de 101ste Kaagweek.

De dameswedstrijden zijn op donderdag direct na de reguliere wedstrijden en ‘s-avonds zal het lange-tafel-diner plaatsvinden.   We gaan dan net als vorig jaar dineren aan lange tafels in de tent onder het genot van een drankje, muziek en entertainment.   Zorg dat je tijdig kaarten koopt want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We gaan er dus ook dit jaar weer een groot zeilersfeest van maken en rekenen op jullie komst.

Het lange tafel diner

Na het geweldige succes van vorig jaar zal het lange-tafel-diner dit jaar wederom plaatsvinden en wel op donderdagavond 13 juli, na de dameswedstrijden.   Dit zal rond 19:00 uur zijn.

Zeilers uit alle Klassen zitten aan lange tafels waar de koks van Koen Sijlmans alles uit de kast halen om ons te verwennen.    Uiteraard onder het genot van een drankje, muziek en gezelligheid.   Muziek:  Het vermaarde kwintet van Frits Landesbergen.

De prijs  is € 35,- pp. en is excl. drankjes.  Boek snel uw plaatsen via het online ticketsysteem omdat het aantal plaatsen beperkt is.

Moederschepen

Moederschepen tijdens de Kaagweek zijn welkom aan de steiger, mits u deelnemer bent aan de Kaagweek. Het liggeld bedraagt € 2,= per meter per nacht. De Kaagweekcommissie gaat zijn uiterste best doen om voor u een mooie ligplaats te vinden. Door middel van onderstaand formulier kunt u een ligplaats voor uw moederschip reserveren en betalen. Zoals u zult begrijpen zullen wij een havenindeling maken op volgorde van aanmelding en op basis van beschikbare scheepsmaten. Wij kunnen u daarom niets vooraf beloven, ook al heeft u zelfs hiervoor vooraf een betaling gedaan. Zodra wij een definitieve indeling hebben kunnen wij u een ligplaats bevestigen en toewijzen conform onze definitieve havenindeling. Wij vertrouwen op uw begrip.

De Kaagweek wordt o.a. mogelijk gemaakt door